نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

تامین سیستم های ناوبری خودرو های جدید ایران خودرو در پارک علم و فناوری یزد

طی قراردادی بین شرکت مهندسی طیف زمین، مستقر در پارک علم و فناوری یزد و ایران خودرو، تامین سیستم ناوبری خودرو های جدید های S30 و H30 ایران خودرو به این شرکت واگذار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت طیف زمین از شرکت های مستقر در مرکز فناوری اقبال می باشد که از سال 84 با هدف تولید و طراحی سیستم های ناوبری و پایش خودرویی تاسیس و موفق به تولید و عرضه ی محصولات با کیفیت در این حوزه شد.

این شرکت انجام پروژه های بزرگی چون اجرای سامانه ی جامع ITS-GIS-GPS، تاکسیمتر و پرداخت شهروندی کیش، مدیریت AVL-GIS-GPS و تاکسیمتر تاکسی رانی استان یزد، سامانه جامع AVL-GIS-GPS خدمات آتش نشانی و اورژانس کشور و ده ها پروژه ی موفق دیگر را در کارنامه دارد. کیفیت بالای محصولات این شرکت باعث شد تا ایران خودرو طی قراردادی تامین سیستم ناوبری خودرو های جدید خود را به این شرکت واگذار  نماید.

گفتنی است کارشناسانی از ایران خودرو، 14 مهر 95 از بخش های مختلف پارک علم و فناوری یزد  بازدید، و با سایر ظرفیت های این پارک در حوزه تامین قطعات و سامانه های خودرویی آشنا  شدند.