نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

حمایت بانک ها از شرکت های دانش بنیان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی

مدیر منطقه ای بانک تجارت یزد به اتفاق هیئت همراه 10 آبان 94 ضمن بازدید از پارک علم و فناوری یزد، در جریان فعالیت های این مجموعه قرار گرفت.
در نشستی که در حاشیه این بازدید با حضور جمعی از مدیران عامل موسسات مستقر در پارک یزد، معاون فناوری و نوآوری و معاون پشتیبانی پارک برگزار شد، احمدی اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حمایت شرکت های دانش بنیان و نقش پررنگ آنها در تحقق اقتصاد مقاومتی، بانک ها باید این موسسات را حمایت نمایند.
 احمدرضا فقیه خراسانی، هدف از برگزاری این جلسه را معرفی تسهیلات و خدمات بانک تجارت به موسسات فناور مستقر در پارک عنوان کرد.
شهرام شکوهی نیز از مدیران بانک ها درخواست کرد: با مراجعه به پارک و حضور در شرکت های مستقر در این مجموعه، ضمن آشنایی با فعالیت های آنها زمینه های همکاری را شناسایی کنند.
در این جلسه مشکلات مالی به عنوان عمده دغدغه های موسسات مستقر در پارک و عدم درک بانک و دولت از وضعیت شرکت ها از زبان مدیران عامل شرکت ها مطرح شد.